Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΆγρια κόντρα στα Κούκλια μεταξύ κοινοτάρχη και συμβούλων

Άγρια κόντρα στα Κούκλια μεταξύ κοινοτάρχη και συμβούλων

Share

Στα μαχαίρια για άλλη μια φορά ο κοινοτάρχης και μέλη του κοινοτικού Συμβουλίου Κουκλιών. Αφορμή, οι διαφωνίες που προέκυψαν για την καλοκαιρινή συναυλία της κοινότητας.

Ο κοινοτάρχης Μιχάλης Νικολάου με επιστολή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε αναφορά για ομάδα των πέντε (κοινοτικών συμβούλων), που όπως αναφέρει «ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ 5 άτομα να καταστρέψουν όσα έχουμε πετύχει τα προηγούμενα 3 χρόνια στην κοινότητα μας».

Στην επιστολή του κ. Νικολάου απάντησε ο κοινοτικός Σύμβουλος Βρυώνης Βρυωνίδης, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσιες τις δύο επιστολές

Η επιστολή του κοινοτάρχη

Αγαπητοί συγχωριανοί

Σεβαστοί μας απόδημοι

Νεολαία των ΚΟΥΚΛΙΩΝ

Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ για την κατάσταση που επικρατεί στο Κ.Σ. ΚΟΥΚΛΙΩΝ. Μετά λύπης μου σας αναφέρω ότι  την ομάδα των 5 όπως αυτοαποκαλούνται αποτελούν την πλειοψηφία των μελών του Συμβουλίου. Έχουν καταργήσει τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, το μνημόσυνο πεσόντων της κοινότητας μας και τώρα ακύρωσαν και την χοροεσπερίδα που θα γινόταν στις 5 Αυγούστου. Είχαμε όλοι συμφωνήσει και είχαμε προχωρήσει στο κλείσιμο τραγουδιστών, ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΛΙΔΙΑΤΗ και ΠΩΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσομε προκαταβολές ΔΕΝ υπέγραφαν τις επιταγές στους διοργανωτές, έτσι και δεν είχαμε άλλη επιλογή από την ακύρωση της  χοροεσπερίδας.

Σε συνέδρια στο τέλος Ιουλίου η ομάδα  5 ανάφεραν ότι θα οργανώσουν χοροεσπερίδα τέλος Αυγούστου και θα είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρεζιλεύουν την Κοινότητα μας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δηλώνω με αίσθημα  ευθύνης ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ 5 άτομα να καταστρέψουν όσα έχουμε πετύχει τα προηγούμενα 3 χρόνια στην κοινότητα μας.

Συγχαίρω όλους εσάς που ενδιαφέρεστε και διαμαρτύρεστε και ζήτω την δίκη σας βοήθεια. Σήμερα σας ανακοινώνω ότι τέλος Αυγούστου θα κάνω Πανκοινοτική Συγκέντρωση για να σας ενημερώσω για όλα τα θέματα. Λεπτομέρειες για τη συγκέντρωση θα σας ενημερώσω εντός της εβδομάδας και σας παρακαλώ όπως κάνετε αισθητή την παρουσία σας.

Η επιστολή του κοινοτικού Συμβούλου Β. Βρυωνίδη

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αφού φτάσαμε στο  “Αντί να τρίζει η άμαξα τρίζει ο αμαξηλάτης'”….

Φεστιβάλ Κούκλια, 2022.

 1. Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, ψεύδεται, ως η σύνηθες πρακτική του.
 2. Το Συμβούλιο σε συνεδρία του, διόρισε επιτροπή διοργάνωσης ΦΕΣΤΙΒΆΛ Κουκλιών 2022, η οποία απαρτίζεται από τους Μιχάλη Νικολάου, πρόεδρο, με μέλη τους Βρυώνη Βρυωνίδη, Λούκα Λοΐζου και Χρηστάκη Χαραλαμπίδη.
 3. Ο κύριος Νικολάου Μιχάλης, πρόεδρος του Συμβουλίου Κουκλιών και της επιτροπής, έφερε λιστα με προτάσεις με ονόματα γνωστών Ελλαδιτών καλλιτεχνών, με κόστος από €9,000 μέχρι και €45,000, πλέον ΦΠΑ 19%.
 4. Ο πρόεδρος, επέμενε σε ένα συγκεκριμένο σχήμα με κόστος €19,990.
 5. Κατά την συνεδρία και στην παρουσία όλων, προέδρου και μελών, ο φίλος και συνάδελφος, Χρηστάκης Χαραλαμπίδης, τηλεφώνησε στον αντιπρόσωπο του σχήματος, όπου μας ενημέρωσε ότι η τιμή τελικά ήταν €5,500 φθηνότερη.
 6. Ο Κοινοτάρχης Μιχάλης Νικολάου σε επόμενη συνεδρία, μας είπε ότι ένα μέλος του σχήματος δεν μπορεί να έρθει την ημερομηνία του Φεστιβάλ, αλλά η τιμή δεν αλλάζει, και το Συμβούλιο θα πρέπει να πληρώσει ακόμα €2,500 πλέον ΦΠΑ για να έρθει άλλη τραγουδίστρια.
 7. Εν συνεχεία ο πρόεδρος ζήτησε να εκδοθεί επιταγή €5,000 προς το αντιπρόσωπο του τραγουδιστή. Όταν εγώ ο Βρυώνης Βρυωνίδης, είχα πάει να υπογράψω την επιταγή προκαταβολής, το ποσό στην επιταγή ήταν €7,000 αντί €5,000 που ζήτησε ο ατζέντης και πού ήταν το ποσό που ομόφωνα ενέκρινε το Συμβούλιο.
 8. Δεν υπέγραψα την επιταγή και το κατήγγειλα στην συνεδρία του Συμβουλίου, όπου ο πρόεδρος είπε ότι έγινε λάθος με το ποσό. Πάλι ο φίλος και συνάδελφος Χρηστάκης Χαραλαμπίδης, μας γλυτώνει από αθέμιτη πληρωμή, αφού επιτόπου επικοινωνεί με τον ατζέντη, ο οποίος στην παρουσία όλων μας προέδρου και μελών, λέει ότι δεν είναι απαραίτητη η προκαταβολή.
 9. Ο πρόεδρος, Κοινοτάρχης και άρχοντας των Κουκλιών κάνει επίθεση στο συνάδελφο Χρηστάκη Χαραλαμπίδη, τόσο φραστική όσο και με άσκηση σωματικής βίας, στην παρουσία της ολομέλειας του Συμβουλίου Κουκλιών.
 10. Στην συνέχεια, μετά από μερικές ημέρες, έρχεται στην κατοχή των μελών του Συμβουλίου, μια νέα λίστα, ίδια με αυτή που παρουσίασε ο υπερκοινοτάρχης, με τα ίδια ονόματα καλλιτεχνών και σχημάτων, με πολύ διαφορετικές τιμές.
 11. Ενδεικτικά, για το σχήμα που επέμενε ο Κοινοτάρχης να φέρουμε, κόστους €19,990, το κόστος στην λίστα τιμών που ήρθε στα χέρια μάς, ήταν €8,500.

Διαφορά περίπου €11,500, φθηνότερα.

 1. Στην συνέχεια με επισκέφθηκε φίλος της φίρμας που θα φέρναμε στο φεστιβάλ Κουκλιών, όπου όλα τα μέλη ήμασταν σύμφωνοι, και μου είπε (υπάρχουν μάρτυρες ανεξάρτητοι), ότι ο τραγουδιστής θέλει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και ότι θέλει να έρθει να κάνει το φεστιβάλ και με λιγότερα από τις €8,500, για να πάει το “πάσα κακό”.
 2. Αμέσως μας γεννήθηκαν ερωτηματικά, αφού με τον πολιτικό του βίο ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κουκλιών, δεν μας άφησε περιθώριο να μην αμφισβητούμε κάθε τι που κάνει και λέει.

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Δεν θα επιτρέψω να γράφει, να λέει και να κάνει ότι θέλει.

Τον προκαλώ να με βγάλει ψεύτη.

Για τον πολιτικό του βίο, θα τοποθετηθώ πολύ ΆΜΕΣΑ γιατί απόν’ αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του.

Με εκτίμηση,

Βρυώνης Βρυωνίδης

Μέλος Συμβουλίου Κουκλιών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News