Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
10.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΆνοιξε ο δρόμος στην Πέτρα του Ρωμιού

Άνοιξε ο δρόμος στην Πέτρα του Ρωμιού

Share

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο παλαιός δρόμος Λεμεσού – Πάφου, κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού, παρουσία του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, ο οποίος, επιθεώρησε την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης τμήματος του οδοστρώματος, λέγοντας ότι ήταν ένα δύσκολο τεχνικά έργο.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι το κόστος αποκατάστασης διπλασιάστηκε, καθώς προέκυψαν διάφορα απρόβλεπτα ζητήματα.

Ανακοίνωσε, επίσης, την έναρξη, εντός των επόμενων μηνών, της δεύτερης φάσης αποκατάστασης του δρόμου, κόστους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παλαιός δρόμος Λεμεσού – Πάφου ήταν κλειστός τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λόγω κατολισθήσεων.

Το γεγονός χαιρέτισε και βουλευτής του ΔΗΚο Χρύσανθος Σαββίδης ο οποίος έδωσε το παρόν στην παράδοση του έργου.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, το γεγονός ότι σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, άνοιξε ο δρόμος από το χωρίο Πισσούρι προς στο σημείο αναφοράς της Ιστορίας μας στην Πέτρα του Ρωμιού ανέφερε ο κ. Σαββίδης. Η εξέλιξη αυτή θα πάψει να ταλαιπωρεί χιλιάδες επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, προς στο Τμήμα Δημοσίων Έργων και προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο.

Ακόμη μια υπόσχεση μας πραγματοποιήθηκε και ευχόμαστε από εδώ και πέρα τέτοιου είδους έργα να υλοποιούνται το συντομότερο δυνατόν, για την ασφάλεια αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!