Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
30.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑναβάθμιση παραλιών σε Νέο Χωριό, Πωμό, Γυαλιά και Αργάκα

Αναβάθμιση παραλιών σε Νέο Χωριό, Πωμό, Γυαλιά και Αργάκα

Share

Σ Νέο Χωριό, Αργάκα, Γυαλιά, και Πωμό στο πλαίσιο υλοποίησης Σχεδιασμού  2021-2023 Από την ΕΤΑΠ Πάφου…

Μέσα στο πλαίσιο  για συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αναβάθμισης επίπλωσης και λειτουργίας παραλιών.

Η δεύτερη φάση περιλάμβανε μεταξύ άλλων αντικατάσταση των ξαπλώστρων και των ομπρελών με εξοπλισμό που είναι φιλικός προς το περιβάλλον και συνάδει με τον περιβάλλοντα χώρο, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης σε κάποιες περιπτώσεις, τοποθέτηση καμπάνων παραλίας κ.α

Βάσει του προγραμματισμού  αλλά και του σχεδίου χρήσης της κάθε παραλίας  η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, σε συνεργασία με τις κοινότητες, το Υφυπουργείο τουρισμού και την  επαρχιακή διοίκηση  έχουν σε εξέλιξη την προσπάθεια πλήρους αναβάθμισης των παραλιών.

Στην τρίτη φάση  αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις τόσο για την ασφάλεια λουομένων, προσβασιμότητα στις παραλίες, προστασίας του περιβάλλοντος και ενημέρωση για την χλωρίδα και πανίδα όσο και για την προσφορά υπηρεσιών αποδυτηρίων, ντούς, αναψυκτηρίων κ.α όπου ενδείκνυται για την  καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία των παραλιών.

Πλέον ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απολαμβάνουν παραλίες , αναβαθμισμένες αισθητικά και λειτουργικά  ενώ θα κολυμπάνε στα   καθαρότερα νερά της Ευρώπης .

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News