Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑναμένουν να ρίξουν φως οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα

Αναμένουν να ρίξουν φως οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα

Share

Όλοι επί ποδός για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε την ζωή δύο συνανθρώπων μας στο Στρουμπί

Συνεχίζονται και σήμερα εντατικά από όλες τις  αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για τα αίτια πρόκλησης του χθεσινού διπλού  θανατηφόρου δυστυχήματος σε αγροτική περιοχή στο  Στρουμπί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου η σκηνή κατά την διάρκεια της νύκτας έμεινε υπό αστυνομική φρούρηση και σήμερα γίνονται εξετάσεις από λειτουργούς της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας, του τμήματος επιθεώρησης εργασίας και του τμήματος οδικών μεταφορών, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το δυστύχημα να οφείλεται σε μηχανική βλάβη του μηχανήματος.

Ο επαρχιακός λειτουργός του τμήματος επιθεώρησης εργασίας Πάφου Γιώργος Κατσονούρης από την πλευρά του, μιλώντας στο Ράδιο Κόσμος, τόνισε ότι εξετάζονται οι λόγοι της απώλειας ελέγχου του χειρισμού του μηχανήματος από τον χειριστή και θα εξεταστεί κατά πόσο υπήρξε μηχανική βλάβη. Πρόκειται όπως είπε, για δυστύχημα για το οποίο δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες αφού  έγινε σε αγροτικό δρόμο και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση.

Από τις πρώτες εξετάσεις φάνηκε ότι ολοκληρωθήκαν εργασίες θερισμού και στην προσπάθεια μετακίνησης της μηχανής από ανηφορικό χωμάτινο δρόμο για λόγους που ακόμη εξετάζονται, ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και στην προσπάθεια του να τον οδηγήσει σε έναν από τους πάγκους, ανατράπηκε επανειλημμένα, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον 53χρονο χειριστή, ενώ ο 61χρονος εντοπίστηκε έξω από το μηχάνημα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News