Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
10.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑνδρέας Ιωσήφ-Πατώνουν οι μαθητές γιατί κρύβαμε το πρόβλημα

Ανδρέας Ιωσήφ-Πατώνουν οι μαθητές γιατί κρύβαμε το πρόβλημα

Share

Την ανάγκη να γίνουν τολμηρές και ριζικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης  στην Κύπρο επεσήμανε  ο Ανδρέας Ιωσήφ εκπρόσωπος του συνδέσμου διευθυντών Λυκείων  Ανδρέας Ιωσήφ. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διεθνούς αξιολόγησης “Πίζα 2022” για τους μαθητές στην Κύπρο που έλαβε την 61η θέση ανάμεσα σε 82 χώρες στα Μαθηματικά, την Κατανόηση Κειμένου αλλά και τις Φυσικές Επιστήμες ο κ Ιωσήφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η έρευνα επιβεβαιώνει ότι δεν πάμε καλά στα της εκπαίδευσης και επεσήμανε την ανάγκη να γίνουν ριζικές και τολμηρές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Χρύσανθος Σαββίδης

Αποκαρδιωτικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα της έρευνας και  o αναπληρωτής πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής παιδείας Χρύσανθος Σαββίδης. Πατώσαμε  ανέφερε χαρακτηριστικά στο radiocosmos και πρέπει αυτά τα αποτελέσματα να προβληματίσουν τους αρμοδίους. O κ.Σαββίδης χαιρέτισε τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας σημειώνοντας ότι κατανοεί την ανάγκη να γίνουν τομές στην εκπαίδευση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!