Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑπάντηση στην μητέρα των ανηλίκων -Τι λέει η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών-...

Απάντηση στην μητέρα των ανηλίκων -Τι λέει η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών- Τους διαψεύδει

Share

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών Γιώργος Ματθαιόπουλος μιλώντας στο Radiocosmos υποστήριξε ότι η κατοικία δεν παραχωρήθηκε ποτέ στην κ. Παναγιώτου. Αντίθετα είπε ο Κηδεμόνας παραχώρησε την κατοικία σε συγγενικό πρόσωπο του αποβιώσαντα ενοίκου ο οποίος κρίθηκε ότι πληρούσε τα κριτήρια. Για την οικογένεια της κ. Παναγιώτου είπε κατ αξαίρεση και για ανθρωπιστικούς λόγους παραχωρήθηκε κατοικία στις Αρόδες η οποία επισκευάζεται με δαπάνη 60 χιλιάδων ευρώ και μόλις είναι έτοιμη θα γίνουν οι διαδικασίες έξωσης της από την υφιστάμενη κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς. Προς το παρόν είπε επιδεικνύεται ανοχή για ανθρωπιστικούς λόγους.

 

Διαψεύδει η μητέρα των ανήλικων παιδιών

Η κ. Παναγιώτου χαρακτήρισε ψεύδη τα όσα ανέφερε ο κ… Ματθαιόπολος και ισχυρίστηκε ότι η κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς τους υποδείχθηκε από την υπεύθυνη της υπηρεσίας διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών στην Πάφο , τους έδωσαν το κλειδί και υπολείπονταν μόνον μία υπογραφή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης. Στην συνέχεια είπε ο φάκελος χάθηκε και το υποστατικό παραχωρήθηκε σε άλλο πρόσωπο. Η ίδια δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την κατοικία διότι αυτό  υποστατικό που της δίνουν στις Αρόδες δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News