Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΑποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Share

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφυλακίζεται ο άλλοτε αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Μιχαλολιάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών με βάση την πρωτόδικη απόφαση που είχε κρίνει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Ωστόσο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας έδειξε την έξοδο από τη φυλακή στον καταδικασμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής επιβάλλοντας τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, της παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και της συνάντησης με συγκατηγορούμενους του και άλλους.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση του εισαγγελέα υπήρξε αρνητική, καθώς αν και ο Μιχαλολιάκος πληροί της τυπικές προϋποθέσεις, δεν πληροί τις ουσιαστικές καθώς δεν υπάρχει ένδειξη μεταμέλειας και ηθικής βελτίωσης του αιτούντος.

Η πρόταση του εισαγγελέα όμως δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστικό συμβούλιο το οποίο αναφέρει πως τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να συντρέχουν στο πρόσωπο του αιτούντος για τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, θα πρέπει να λειτουργούν υπέρ του.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News