Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
15.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑΤΑ μετά τις Προεδρικές - Δίνουν πίστωση χρόνου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις

ΑΤΑ μετά τις Προεδρικές – Δίνουν πίστωση χρόνου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις

Share

Πίστωση χρόνου για μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών αποφάσισαν να δώσουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για το θέμα της ΑΤΑ, ενώ θα εξετάσουν το θέμα σε νέα συνεδρία που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα.

Σε πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που έγινε χθες οι ηγεσίες των συντεχνιών ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΔΕΟΚ και της ΠΑΣΥΔΥ προέβησαν σε ανασκόπηση της τρίωρης παναπεργίας που έγινε την περασμένη βδομάδα και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας πανσυνδικαλιστικής σύσκεψης για εξέταση των επόμενων κινήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί νέα πανσυνδικαλιστική σύσκεψη μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, ωστόσο οι όποιες ενέργειες αποφασιστούν θα τροχοδρομηθούν μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης, από την οποία όμως θα απαιτήσουν το θέμα της ΑΤΑ να επιλυθεί χωρίς καμιά κωλυσιεργία.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη των συνδικαλιστικών οργανώσεων συζητήθηκε επίσης το θέμα της απασχόλησης εργατικού δυναμικού από τρίτες χώρες, μετά την απόφαση του υπουργείου εργασίας να επιτρέψει σε κάποια επαγγέλματα την εργοδότηση ξένων εργαζομένων κατά 50 %. Σχετική επιστολή παρέλαβαν από τον κύριο Κούσιο οι συνδικαλιστικές οργανώσεις την περασμένη βδομάδα.

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
w-footer{display: none;}