Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΓια παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών -Πενθήμερη κράτηση σε 30χρονο και 27χρονο.

Για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών -Πενθήμερη κράτηση σε 30χρονο και 27χρονο.

Share

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν 30χρονος και 27χρονος για διευρευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου :  Σε κατοικία συγκεκριμένου προσώπου πιθανόν να υπάρχουν σφαίρες στρατιωτικού τύπου, όπου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας . Τη καταγγελία έκανε οπλοπώλης, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι έλαβε μήνυμα στο What’sApp από συγκεκριμένο αριθμό και του έλεγαν ότι διαθέτουν σφαίρες προς πώληση.

Από περαιτέρων εξετάσεις της Αστυνομίας , εντοπίστηκε ο 30χρονος κάτοχος του μηνύματος.

Ακολούθως μέλη της Αστυνομίας σιενέργησαν έρευνα στην κατοικία του 30χρονου, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν μια τελαμώνα του στρατού που περιείχε συνολικά διακόσια πλήρη φυσίγγια, στρατιωτικού τύπου, διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Ο 30χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών . Μάλιστα , διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στη Δημοκρατία από τον περασμένο Μάρτιο και είναι υπήκοος τρίτης χώρας. Ακολούθως τέθηκε υπο κράτηση . Ανακρινόμενος ο 30χρονος , ισχυρίστηκε ότι είναι σκυναλοσυλλέκτης και ότι τα στρατιωκά φυσίγγια τα εντόπισε πεταγμένα στα σκύναλα.

Σύμφωνα με τον κ.Νικολάου, κατά την ανάκριση του 30χρονου  , ενέπλεξε ακόμη έναν συμπατριώτη του , ηλικίας 27 ετών , ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε και αυτός υπό κρατηση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News