Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΓια σωρεία παραβιάσεων εις βάρος του Γ. Κούμα κάνουν λόγο οι δικηγόροι...

Για σωρεία παραβιάσεων εις βάρος του Γ. Κούμα κάνουν λόγο οι δικηγόροι του

Share

Για σωρεία παραβιάσεων εις βάρος του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα κάνουν λόγο οι δικηγόροι του, σε σχέση με το πόρισμα της έρευνας της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σύμφωνα με το πόρισμα προκύπτει ασυμβίβαστο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.

Στην ανακοίνωση τους, οι Δικηγόροι του κ. Κούμα, Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης και Μάριος Ορφανίδης αναφέρουν πως σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμούν να σχολιάσουν την ανακοίνωση δεδομένου ότι το πόρισμα των ερευνώντων λειτουργών δεν είναι εις γνώση τους.

Ωστόσο, περιορίζονται να αναφέρουν «ότι κατά την διαδικασία της έρευνας έχουν περιέλθει εις γνώση μας σωρεία παραβιάσεων τόσο των νομικών όσο και των συνταγματικών δικαιωμάτων του πελάτου μας καθώς επίσης και ότι έχει συνταχθεί ένα πόρισμα χωρίς να ληφθεί η θέση του πελάτου μας και άλλων λειτουργών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».

Διευκρινίζεται, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι η θέσεις του κ. Κούμα και των λειτουργών της ΚΟΠ, δεν λήφθηκαν διότι οι ερευνώντες λειτουργοί αρνούνταν να απαντήσουν ερωτήματα τα οποία τους ετέθησαν επανειλημμένα όταν καλούσαν τόσο τον κ. Κούμα όσο και τους εν λόγω λειτουργούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να τοποθετηθούν. «Οι απαντήσεις εις τα εν λόγω ερωτήματα ήτο άκρως απαραίτητες ούτως ώστε η διαδικασία να συνάδει με στοιχειώδεις κανόνες νομιμότητας», προσθέτουν οι δικηγόροι.

Τέλος, σημειώνουν πως επιφυλάσσουν το δικαίωμα να επανέλθουν μετά που θα τους κοινοποιηθεί το περιεχόμενο του πορίσματος αλλά και η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!