Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΓνωστός Παφίτης επιχειρηματίας το σκέφτεται για Δήμαρχος... άρχισε η ονοματολογία για τις...

Γνωστός Παφίτης επιχειρηματίας το σκέφτεται για Δήμαρχος… άρχισε η ονοματολογία για τις Δημοτικές εκλογές.

Share

Η ονοματολογία και οι ψίθυροι για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογες έχουν αρχίσει…

Πολλά είναι τα ονόματα που ξεκίνησαν ήδη να ακούγονται ότι πιθανόν να ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την δημαρχία της Πάφου στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ονόματα κυρίως πολιτικών προσώπων καθώς νυν και πρώην Δημοτικών Συμβούλων.

Η διαρροή των ονομάτων αυτών οφείλεται είτε σε ψιθύρους, είτε σε φιλολογικό ενδιαφέρον που μπορεί να έχει εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο, είτε ακόμα και σε διαρροή από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους.

Στα πολιτικά πηγαδάκια της Πάφου δίνουν και περνούν τα ονόματα … ειδικά  κάποιων τοπικών πολιτικών “παραγόντων” που προσπαθούν και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να προλάβουν άλλους πιθανούς ενδιαφερόμενους και να “κλειδώσουν” την υποστήριξη και την εύνοια από τους Προέδρους των κομμάτων τους.

Μια παλιά συνταγή του στυλ “το δήλωσα πρώτος” που σίγουρα δεν έχει πάντοτε και τα καλύτερα αποτελέσματα για τα κόμματα και ειδικά στην Πάφο.

Πιθανή υποψηφιότητα έκπληξη…

Σύμφωνα πάντως με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας Αδέσμευτος, σοβαρό ενδιαφέρον για τη δημαρχία της Πάφου υφίσταται και από πασίγνωστο Παφίτη επιχειρηματία.

Ο Παφίτης επιχειρηματίας μάλιστα, σκοπεύει σύντομα να εισέλθει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης αρχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα με οργανωμένο επιτελείο, πάθος αλλά και χρήμα….

Υπομονή… και ευγενικά συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να θυμούνται ότι δεν είναι “απού προλάβει…”

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News