Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
12.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΓιώργος Τσέλεπος: Κόσμημα το Πάρκο Ήβης Μαλιώτου

Γιώργος Τσέλεπος: Κόσμημα το Πάρκο Ήβης Μαλιώτου

Share

Με αφορμή τα εγκαίνια του Πάρκου της Ήβης Μαλιώτου και την αποκατάσταση της Πινακοθήκης ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ κ. Γιώργος Τσέλεπος, χαρακτήρισε κόσμημα για την πόλη το έργο που παραδίδεται για το οποίο όπως είπε εξασφαλίστηκε η χορηγία από την οικογένεια Πουρούλη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα έργα τόνισε ότι μέχρι τέλος Μαρτίου θα παραδοθεί το Τμήμα της Λεωφόρου Ελλάδος (και τα δύο ρεύματα) από τα Lidl μέχρι τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, γεγονός που όπως είπε θα συμβάλει στην αποκατάσταση της ομαλής τροχαίας κίνησης στην περιοχή.

Αναφερόμενος στην Ποσειδώνος και τα σκιάδια ο κ. Τσέλεπος ανέφερε ότι κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των καταστηματαρχών να δουλέψουν τα κατασκεύασαν χωρίς νομική κάλυψη. Έβαλαν σκιάδια με προχειρότητα πάνω από δημόσια γη χωρίς άδεια από αρμόδιες αρχές, καταπάτησαν κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών χωρίς συγκατάθεση ιδιοκτητών και διαχειριστικών επιτροπών.

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο είπε σε αντίθεση με προηγούμενα άγγιξε αυτό το θέμα διότι επιδιώκει να αδειοδοτηθούν τα σκιάδια και να πάψουν οι καταστηματάρχες να είναι όμηροι παράνομων αποφάσεων που λήφθηκαν. Η νομιμοποίηση των σκιαδίων κατέληξε δεν είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του Δήμου.

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
w-footer{display: none;}