Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔεκάδες καταγγελίες της αστυνομίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις

Δεκάδες καταγγελίες της αστυνομίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις

Share

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή, μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια πέραν των 1,300 οχημάτων, καθώς και προσώπων που επέβαιναν σε αυτά.
Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 410 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 53 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο.
Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 1,347 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Επίσης έγιναν 410 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 60 καταγγελίες.
Παράλληλα, έγιναν 414 καταγγελίες οδηγών για υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς. Επίσης, κατακρατήθηκαν 38 αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες για περαιτέρω εξετάσεις.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News