Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔιάταγμα πέντε ημερών για 18χρονο διαρρήκτη

Διάταγμα πέντε ημερών για 18χρονο διαρρήκτη

Share

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για σκοπούς διερεύνησης πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεσης κλοπής οχήματος, εναντίον ενός  προσώπου 18 ετών.

Ως ύποπτος για 5 διαρρήξεις υποστατικών στο κέντρο της Πάφου συνελήφθη χθες 18χρονος.  Πρόκειται για πέντε διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο Γραφεία, σε δύο καταστήματα και σε κουρείο, στην Πάφο. Σημειώνεται ότι η πρώτη διάρρηξη γραφείου διαπράχθηκε την 1η Ιουλίου, ενώ η δεύτερη διάρρηξη γραφείου, καθώς και οι διαρρήξεις των δύο καταστημάτων και του κουρείου, διαπράχθηκαν στις 14 και 15 Ιουλίου. Η Αστυνομία προσθέτει ότι από το πρώτο γραφείο και τα δύο καταστήματα κλάπηκαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ από το δεύτερο γραφείο και από το κουρείο, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Επιπλέον, η κλοπή οχήματος και συγκεκριμένα μοτοποδηλάτου 49 κυβικών, αξίας 500 ευρώ, διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικίας της ιδιοκτήτριάς του. Σημειώνεται ότι το μοτοποδήλατο έχει εντοπιστεί και επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News