Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔιακόσιες εβδομήντα καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο το τελευταίο τετραήμερο

Διακόσιες εβδομήντα καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο το τελευταίο τετραήμερο

Share

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν  το τελευταίο τετραήμερο  μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για πάταξη των τροχαίων παραβάσεων στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν 270 τροχαίες καταγγελίες, οι πενήντα εκ των οποίων αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι 39 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά και αδικημάτων κατά περιουσίας όπως είναι οι διαρρήξεις και κλοπές έγιναν έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας Πάφου, είτε με μηχανοκίνητες περιπολίες, είτε με στατικούς ελέγχους.

Από τους ελέγχους προέκυψαν 270 καταγγελίες, οι οποίες αφορούν 2 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 50 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 39 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι υπόλοιπες αφορούν άλλα τροχαία αδικήματα μικρότερης φύσεως.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου για πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News