Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔιαφωνούν Δίπλαρος - Βορκάς- Διιστάμενες απόψεις για την απεργία

Διαφωνούν Δίπλαρος – Βορκάς- Διιστάμενες απόψεις για την απεργία

Share

Οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο Δήμο Πάφου είναι δικαιολογημένες υποστηρίζει ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ Κώστας Δίπλαρος. Ο Δήμος πρόσθεσε έχει υποχρέωση να υλοποιήσει όσα συμφωνήθηκαν μετά την διαμεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας. Τα δικαιώματα των εργαζομένων είπε θα πρέπει να γίνονται σεβαστά και να προστατεύονται.

Π. Βορκάς

Ο Δημοτικός σύμβουλος της ΕΔΕΚ Παναγιώτης Βορκάς χαρακτήρισε επαρκείς τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον Δήμαρχο Πάφου για τα θέματα που εγείρουν οι συντεχνίες των εργαζομένων. Οι προσλήψεις των 22 εργατών είπε θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και θα γίνουν πρόσθετες προσλήψεις ενώ για τις προαγωγές απέδωσε την καθυστέρηση στις ενστάσεις που έγιναν για τις αξιολογήσεις. Σε ότι αφορά το ταμείο συντάξεων ο κ. Βορκάς ανέφερε ότι ο δανεισμός έγινε μετά από νομική συμβουλή που έλαβε ο Δήμος και σε κάθε περίπτωση συνέχισε αυτό είναι προς το συμφέρον του ταμείου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News