Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΕξηγήσεις ΟΚΥπΥ για ταλαιπωρία καρκινοπαθούς

Εξηγήσεις ΟΚΥπΥ για ταλαιπωρία καρκινοπαθούς

Share

Εξηγήσεις δίνει ο ΟΚΥπΥ σχετικά με την ταλαιπωρία καρκινοπαθούς την Δευτέρα στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν Πάφου.

Η καρκινοπαθής παρέμεινε σε τροχοκάθισμα από τις 9:45 το πρωί μέχρι τις 3:40 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ σημειώνει ότι, η εν λόγω ασθενής παρακολουθείται από ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής της.

Εκεί, η επί καθήκοντι ιατρός, κατόπιν πολλών και επίμονων προσπαθειών, επικοινώνησε με το ιδιωτικό νοσηλευτήριο και της επισημάνθηκε ότι δεν μπορούν να δεχτούν την ασθενή λόγω μη διαθεσιμότητας κλινών.

Στο ΤΑΕΠ, αναφέρει ο ΟΚΥπΥ έλαβε όλη την πρέπουσα επείγουσα ιατρική φροντίδα και ενεργοποιήθηκαν όλα τα αναγκαία ιατρικά πρωτόκολλα, προκειμένου να γίνει σωστή αξιολόγηση της ασθενούς, αφού δεν παρακολουθείτο από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και αφού εξετάστηκε από ειδικό ιατρό, ο οποίος κλήθηκε στο Τ.Α.Ε.Π, και παρόλο που όπως αναφέρει ούτε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες για να νοσηλευθεί τέτοιο περιστατικό, έγιναν όλες οι αναγκαίες ενέργειες και εξασφαλίσθηκε κλίνη, προκειμένου να εισαχθεί η ασθενής για νοσηλεία.

Βασική αρχή του Ο.Κ.Υπ.Υ. είναι η παροχή της αναγκαίας φροντίδας σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως και στη βάση αυτή έγινε ό,τι ήταν αναγκαίο και δυνατόν υπό τις περιστάσεις, προκειμένου η καρκινοπαθής ασθενής να τύχει της καλύτερης δυνατής περίθαλψης, λαμβανομένης υπόψη και της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης της.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!