Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ Επίσημη πρώτη για Μαυρογιάννη στην Πάφο

 Επίσημη πρώτη για Μαυρογιάννη στην Πάφο

Share

Έτοιμος να εργαστεί για να αλλάξει τον τόπο, μαζί με τους πολίτες δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, μιλώντας χτες βράδυ σε πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η ομάδα στήριξης του υποψηφίου στο «Χάνι του Ιμπραήμ» στην Πάφο.

Ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξει ο τόπος και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την Κύπρο που χρειάζονται οι επόμενες γενιές. Σε όλους τους τομείς, συνέχισε, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά και θα χρειαστεί να κινητοποιηθούν οι πολίτες για να δώσουν μέλλον στον τόπο. Ο ίδιος είπε, μαζί με τους πολίτες, μπορεί να αλλάξει τον τόπο τονίζοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός η κατάληψη της εξουσίας για την εξουσία. Η εξουσία είναι το απαραίτητο εργαλείο, συνέχισε, για να ανεβεί ο τόπος πιο ψηλά.

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα διαφθοράς, στο Κυπριακό, ενώ αναφέρθηκε σε ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Αναφέρθηκε επίσης στην ακρίβεια, αναφέροντας ότι η Κύπρος επηρεάζεται από τους εξωγενείς παράγοντες, όμως δεν έχουν γίνει διαθρωτικές αλλαγές που θα οχύρωναν την οικονομία.  Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση που δεν έχει καταφέρει, όπως είπε, να αξιοποιήσει τα αποθέματα φυσικού αεριού, ακόμη και για την παραγωγή φθηνότερης ηλεκτρικής ενέργειας.

Έκανε επίσης αναφορά στα θέματα της υγείας τονίζοντας ότι θα πρέπει να διαφυλαχθεί το γενικό σύστημα υγείας αλλά και να βελτιωθεί.

Την συγκέντρωση χαιρέτισαν ο επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής, και η επικεφαλής της ομάδας στήριξης του υποψηφίου στην Πάφο, Άννα Τσέλεπου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News