Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΕπί ποδός όλη νύχτα η Πυροσβεστική στην Λευκωσία - Δεκάδες κλήσεις για...

Επί ποδός όλη νύχτα η Πυροσβεστική στην Λευκωσία – Δεκάδες κλήσεις για βοήθεια

Share

Επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν δεκατρία συνεργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, δύο της πολιτικής άμυνας και πέντε συνεργία εθελοντικών ομάδων, προκειμένου να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε χθες το απόγευμα την πρωτεύουσα.

Μέσα σε μία ώρα, η πυροσβεστική δέχθηκε πέραν των εβδομήντα κλήσεων, οι οποίες αφορούσαν ως επί το πλείστον πλημμυρισμένα σπίτια, υπόγεια κατοικιών και άλλα υποστατικά, καθώς και άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, κυρίως σε Στρόβολο, Λατσιά, Τσέρι και Αγλαντζιά.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, αριθμός οχημάτων ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ζωές.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες στην πρωτεύουσα μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα για αρκετές ώρες να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και την επίλυση των προβλημάτων τα οποία προκλήθηκαν, εργάζονται και συνεργεία των επηρεαζόμενων δήμων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News