Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΘα συνεχίσουν την φοίτηση τους οι αποβληθέντες μαθητές

Θα συνεχίσουν την φοίτηση τους οι αποβληθέντες μαθητές

Share

 

Έκπληξη για την επικύρωση από το Υπουργείο Παιδείας  της απόφασης του του συλλόγου καθηγητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου για τις αποβολές των 6 μαθητών εξέφρασε ο νομικός Ηλίας Σατολιάς  ο οποίος εκπροσωπεί έναν από τους αποβληθέντες. Ο ίδιος είπε ενημερώθηκε για την απόφαση από τα ΜΜΕ και αργότερα έλαβε την επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Σαταλιάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο διοικητικό δικαστήριο κατά της απόφασης του συλλόγου καθηγητών. Για την ώρα πρόσθεσε αυτό που προέχει είναι να βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει ο μαθητής την φοίτηση του.

Σε δηλώσεις εξάλλου στο ΚΥΠΕ, ο διευθυντής της Τεχνικής Σχολής ανέφερε πως ήδη οι περισσότεροι εκ των έξι αποβληθέντων μαθητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου και συγκεκριμένα οι τέσσερις έχουν αποταθεί για να εγγραφούν σε άλλα σχολεία της επαρχίας Πάφου και πολύ πιθανό από τη Δευτέρα να αρχίσουν τα μαθήματα τους. Ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως και επί της διαδικασίας και επί του περιεχομένου το δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας βρήκε ότι ορθά έπραξε ο Καθηγητικός Σύλλογος της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News