Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΚαβγάδες για την μελέτη- Τα έβαλε με την ΕΤΑΠ ο Γιώτης Παπαχριστοφή

Καβγάδες για την μελέτη- Τα έβαλε με την ΕΤΑΠ ο Γιώτης Παπαχριστοφή

Share

Διιστάμενες απόψεις και αντιδράσεις προκάλεσε η μελέτη που παρουσιάστηκε χθες για την τουριστική ανάπτυξη του διαμερίσματος της Χρυσοχούς και της Τηλλυρίας. Ο Δήμαρχος της Πόλη Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή υποστήριξε ότι κάποιοι δεν θέλουν να αναπτυχθεί τουριστικά το διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς και επικεντρώνονται μόνον στην αξιοποίηση της περιοχής μόνον για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Οι όροι εντολής για την μελέτη είπε ο κ. Παπαχριστοφή περιορίζονταν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ενώ το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί όπως είπε είναι γιατί δεν υπάρχουν στην περιοχή ξενοδοχειακές μονάδες. Μιλώντας στο Radio Cosmos  o κ. Παπαχριστοφή προανήγγειλε ότι θα αποστείλει επιστολή στο Υφυπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάγκη να δοθούν κίνητρα ώστε να αναπτυχθούν ξενοδοχειακές μονάδες στην Πόλη Χρυσοχούς. Παράλληλα είπε είναι σε εξέλιξη μελέτη για λογαριασμό του Δήμου η οποία εκπονείται από το πανεπιστήμιο Frederick. O Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς επέκρινε και την ΕΤΑΠ Πάφου λέγοντας ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα μόνον των ξενοδόχων της Πάφου οι οποίοι δεν θέλουν να αναπτυχθούν ξενοδοχεία και στην περιοχή του διαμερίσματος της Χρυσοχούς.

Διαφωνίες

Αντίθετες με τον Δήμαρχος της Πόλη Χρυσοχούς εκτιμήσεις για την μελέτη  διατύπωσε στο Radio Cosmos o κοινοτάρχης της Αργάκας Σπύρος Πελοπίδα ο οποίος σημείωσε ότι τα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι αναμφίβολα τα φυσικό περιβάλλον και θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι προτάσεις των μελετητών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News