Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΚαταγγελίες Γ. Μάη για παράνομες επεκτάσεις κτηνοτροφικών υποστατικών στην Βιομηχανική Περιοχή

Καταγγελίες Γ. Μάη για παράνομες επεκτάσεις κτηνοτροφικών υποστατικών στην Βιομηχανική Περιοχή

Share

Παράνομες επεκτάσεις κτηνοτροφικών υποστατικών ςτην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας κατάγγειλε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Γιώργος Μάης.  Επέκρινε επίσης την αδράνεια των αρμοδίων αρχών να αποτρέψουν την επέκταση των παράνομων κτηνοτροφικών υποστατικών σημειώνοντας ότι η μία υπηρεσία επιρρίπτει την ευθύνη στην άλλη και δεν υπάρχει συντονισμός. Ενώ είπε καταβάλλονται προσπάθειες τα τελευταία 3 χρόνια να μετακινηθούν από την περιοχή τα κτηνοτροφικά υποστατικά τώρα διαπιστώνονται επεκτάσεις.

Απάντηση Καδή

Σχολιάζοντας  τις καταγγελίες του προέδρου του ΕΒΕ για τη λειτουργία κτηνοτροφικών μονάδων εντός της βιομηχανικής περιοχής Αγιας Βαρβάρας ο Υπουργός Γεωργίας ανέφερε στοσ Radio Cosmos  ότι δόθηκαν οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίας να εντοπίσουν εναλλακτικές περιοχές για την μετακίνηση των κτηνοτροφικών υποστατικών. Δεν μπορούν κατέληξε η κτηνοτροφικές μονάδες να συνυπάρχουν με τις βιομηχανικές μονάδες. Ο κ. Καδής χαρακτήρισε λάθος την χωροθέτηση της βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή που προϋπήρχε η κτηνοτροφική ζώνη.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News