Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΚόκκινο πανί ο Αγαθαγγέλου - Ζητούν ανάκληση του διορισμού του στον...

Κόκκινο πανί ο Αγαθαγγέλου – Ζητούν ανάκληση του διορισμού του στον ΟΑΥ

Share

 

Η ομοσπονδία ασθενών αλλά και η κοινωνική συμμαχία οργανώσεων για το ΓεΣΥ θεωρούν ότι ο  διορισμός του Πέτρου Αγαθαγγέλου στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΥ είναι προκλητικός και απαράδεκτος. Αξιώνουν από τον Υπουργό Υγείας και το Υπουργικό να μην επικυρώσουν τον διορισμό και να ανακαλέσουν την απόφαση τους. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου στης Ομοσπονδίας Ασθενών Δημήτρης Λαμπριανίδης υποστήριξε ότι ο διορισμός Αγαθαγγέλου υπονομεύει το ΓεΣΥ και είναι αντίθετος με όλες τις διακηρύξεις και δεσμεύσεις τόσο του προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του αρμόδιου Υπουργού. Αν όπως είπε δεν ανακληθεί τότε η ομοσπονδίας θα εξετάσει το ενδεχόμενο να απέχει από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου του ΟΑΥ.

Χρύσανθος Σαββίδης

Ως αντίθετη με τις κατά καιρούς διακηρύξεις της κυβέρνησης για την εφαρμογή του ΓεΣΥ χαρακτήρισε τον διορισμό Αγαθαγγέλου και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης. Η κυβέρνηση πρόσθεσε πρέπει να αποδείξει στην πράξη ότι εννοεί αυτά που λέει.

Ε. Δίπλαρος

Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε την ανησυχία για τον διορισμό Αγαθαγγέλου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος. Η κυβέρνηση είπε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απέδειξαν με πράξεις την αφοσίωση τους στο ΓεΣΥ. Όλοι συνέχισε να κριθούν από τις πράξεις τους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!