Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΜαζικές συλλήψεις παράνομων μεταναστών

Μαζικές συλλήψεις παράνομων μεταναστών

Share

Συνολικά 21 ατομα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 5:00 π.μ. και 12:00 μ. σήμερα, στις πιο πάνω επαρχίες, συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκε μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. Ανάμεσα σε αυτούς, εντοπίστηκαν 21 πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε διαμένουν παράνομα στην Κύπρο και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο ΧΩΚΑΜ Μεννόγειας ενώ έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου, συνολικά 2475 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών απομάκρυνσης μεταναστών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και απομάκρυνση προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News