Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΜειώθηκαν οι βανδαλισμοί στα σχολεία

Μειώθηκαν οι βανδαλισμοί στα σχολεία

Share

Έτοιμο το Σεπτέμβριο το καινούργιο Α΄ Νηπιαγωγείο Πάφου…

Σε μεγάλο βαθμό μειώθηκαν οι βανδαλισμοί στα σχολεία της Πάφου μετά την απόφαση της Σχολικής Εφορείας να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας την φύλαξη τους κατά την διάρκεια της νύκτας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Πάφου Μιχάλη Χαραλάμπους, οι βανδαλισμοί στα σχολικά κτήρια μειωθήκαν στο 80%, γι’ αυτό και αποφασίστηκε οι περιπολίες κατά τις νυχτερινές ώρες, από να συνεχιστούν και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Μιλώντας στο Ράδιο Κόσμος ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες μετακόμισης του Πρώτου Νηπιαγωγείου στο νέο κτήριο που ανεγέρθηκε επί της Νικολάου Νικολαΐδη.

Στο μεταξύ σε εργασίες μόνωσης σχολικών κτηρίων, μπογιατίσματα, βελτιώσεις σε περιφράξεις και συντηρήσεις  αιθουσών και χώρων πρασίνου, γίνονται αυτή την περίοδο και μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από την Σχολική Εφορεία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News