Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
10.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΜειώθηκε η κερδοφορία των τουριστικών επιχειρήσεων - Εξανεμίζει τα έσοδα το...

Μειώθηκε η κερδοφορία των τουριστικών επιχειρήσεων – Εξανεμίζει τα έσοδα το κόστος λειτουργίας

Share

Η αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό σε ποσοστό 20 ή και 30% δεν ισοδυναμεί και με αύξηση της κερδοφορίας των τουριστικών επιχειρήσεων δήλωσε ο πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου ξενοδόχων Θάνος Μιχηλίδης. Αυτό όπως είπε οφείλεται στην αύξηση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων και στην αύξηση των επιτοκίων. Για το 2023 οι αφίξεις τουριστών αναμένεται να πλησιάσουν,  τα επίπεδα του 2019 είπε ο κ. Μιχαηλίδης και οι προοπτικές για το 2024 είναι ακόμη καλύτερες.

Οι ανάγκες σε προσωπικό

Αναφερόμενος στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο προεδρικό μέγαρο με την συμμετοχή του Υπουργού Εργασίας και του Υφυπουργού Τουρισμού ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι στο επίκεντρο ήταν τα ζητήματα κάλυψης των αναγκών σε προσωπικό. Υπολογίζεται είπε ότι οι ανάγκες είναι για 7000 ξενοδοχοϋπαλλήλους και αυτό που συζητείται όπως είπε είναι διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό που χρειάζονται.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!