Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΜεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Παφιακό...

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Παφιακό…

Share

Μεταγραφή από το πάνω ράφι αποτελεί η τέταρτη και τελευταία προσθήκη ξένου στον Παφιακό.

Ο Κολομβιανός Carlos Mosquera ή Carlos Enrique Mosquera Paredes όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει σαρώσει τους ατομικούς τίτλους στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αργεντινής τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 32χρονος κεντρικός τιμήθηκε έρχεται στην Κύπρο έχοντας στις αποσκεύες του τον τίτλο του κορυφαίου κεντρικού και κορυφαίου μπλοκέρ στο πρωτάθλημα Αργεντινής την περυσινή χρονιά (2022-2023) και τον τίτλο του κορυφαίου επιθετικού πρόπερυσι (2021-2022).

Ο Carlos είναι διεθνής με την ομάδα της Κολομβίας έχοντας στο βιογραφικό του ένα χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες Εθνικών ομάδων Λατινικής Αμερικής  ενώ σε διασυλλογικό επίπεδο ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα κύπελλο και ένα σούπερ cup Αργεντινής καθώς και ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο πρωτάθλημα. Η καλύτερη χρονιά της καριέρας του θεωρείται η περυσινή όπου κυριολεκτικά σάρωσε τα βραβεία στη θέση που αγωνίζεται.

Ο Ο Carlos έχει αρκετές συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο στην Λατινική Αμερική συμμετέχοντας στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ενώ με την Εθνική του ομάδα αγωνίστηκε και στο Παναμερικανικό Κύπελλο του 2016 καθώς Παναμερικανικούς Αγώνες του 2015. Στο πλούσιο βιογραφικό του ο έμπειρος κεντρικός έχει να επιδείξει και συμμετοχή σε δυο ξένα πρωταθλήματα, αυτό της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News