Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΝέο αρχιτεκτονικό κόσμημα στην Πάφο - Αυτό θα είναι το νέο κτήριο...

Νέο αρχιτεκτονικό κόσμημα στην Πάφο – Αυτό θα είναι το νέο κτήριο στην οδό Αθηνάς

Share

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι η Κριτική Επιτροπή του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την Αποκατάσταση Διατηρητέας Οικοδομής στην οδό Αθηνάς και Ανέγερση Νέου Κτιρίου για σκοπούς στέγασης Υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η οποία απαρτίζεται από τους Χρίστο Κωνσταντινίδη, Αναστασία Πήττα, Γιάννη Αγησιλάου, Μαρία Ακκελίδου και Βαλεντίνα Κοντάκκη, αποφάσισε ομόφωνα όπως απονέμει τα εξής βραβεία:

1ο Βραβείο:

Μελέτη με κωδικό αναφοράς:    32129

Ομάδα Μελέτης: Στέλλα Χατζηλαμπρή Αρχιτέκτονες & Spacegroup AS. Ομάδα μελέτης: Στέλλα Χατζηλαμπρή, Gary Bates, Μαρία Μακρή, Αγγέλα Χαραλάμπους, Havier Lopez.

2ο Βραβείο:

Μελέτη με κωδικό αναφοράς:    27312

Ομάδα Μελέτης: Γιώργος Χατζηχρίστου Αρχιτέκτονες (Γιώργος Χατζηχρίστου, Σάρα Μποράη, Στυλιάνα

Παγδατή, Αναστάσης Μπαλαμπανίδης, Έλλη Μπαλαμπανίδου, Κυριακή Χριστοφίδου) &

συμμετοχή των φοιτητών Θάνος Στεργίου, Maksim Murashov, Alisar Bshara και Ραφαέλλα

Νικολέττη.

 

3ο Βραβείο:

Μελέτη με κωδικό αναφοράς:    19027

Ομάδα Μελέτης: Ελένη Παττίχη (Ε.P. ARCHITECTS LLC), Taulant Tozaj & Μαρία Σιακαλλή Παττίχη

Σύμβουλος Αρχιτέκτονας: Πέτρος Σταματάρης

Έπαινος:

Μελέτη με κωδικό αναφοράς:    82079

Ομάδα Μελέτης: Δημήτρης Κτωρίδης

Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός είχε ως σκοπό να εξασφαλίστει η καλύτερη δυνατή επίλυση του συγκεκριμένου έργου από χωροταξικής, πολεοδομικής, αρχιτεκτονικής, αισθητικής, πολιτισμικής, περιβαλλοντικής, ενεργειακής, οικονομικής, λειτουργικής και κατασκευαστικής πλευράς, και να αναθέσει στον βραβευθέντα με 1ο βραβείο αρχιτέκτονα την ολοκλήρωση της μελέτης και την υλοποίηση του έργου.Το έργο αφορά την συντήρηση, αποκατάσταση και επανάχρηση διατηρητέας οικοδομής συνολικού εμβαδού 1140τ.μ. και την ανέγερση νέας οικοδομής αποτελούμενης από: υπόγειο χώρο με βοηθητικές χρήσεις και χώρους στάθμευσης σε δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 2435τ.μ., ισόγειο χώρο με κύριες χρήσεις και τρείς ορόφους συνολικού εμβαδού (ισόγειο + όροφοι) 2525τ.μ. εντός των τεμαχίων με αριθμούς 311 και 4652, Φ./Σχ. 51/030114 και στο τεμάχιο με αριθμό 2768, Φ./Σχ. 51/030113, στην ενορία Αγίου Θεοδώρου, στην Πάφο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News