Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝίκος Πάσπας: 40 χρόνια προσφοράς στη μεγάλη του αγάπη, τον Ακρίτα Χλώρακας

Νίκος Πάσπας: 40 χρόνια προσφοράς στη μεγάλη του αγάπη, τον Ακρίτα Χλώρακας

Share

Ο πρώην πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας Νίκος Πάσπας είναι ο μακροβιότερος παράγοντας του σωματείου, αφού φέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο Δ.Σ.

Ο κ. Πάσπας, που πρωτοασχολήθηκε με τα διοικητικά το 1982, ήταν πάντα στον Ακρίτα στα εύκολα και στα δύσκολα, χωρίς ποτέ να παραπονεθεί, ή να βάλει το προσωπικό πάνω από το συλλογικό και ούτε άφησε ποτέ τους εγωισμούς να υπερνικήσουν το συμφέρον και την πρόοδο του σωματείου.

Σήμερα, ο κ. Πάσπας παρέδωσε λεύκωμα με παλιές φωτογραφίες του Ακρίτα Χλώρακας και ανήκει πλέον στη συλλογή που δημιουργείτε για τον νέο μουσειακό χώρο του οικήματος του Ακρίτα.

«Πολλές ευχάριστες και ιστορικές στιγμές της 51χρονης πορείας του Ακρίτα αποτυπώνονται στο Λεύκωμα το οποίο θα κοσμεί τον νέο μας μουσειακό χώρο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ακρίτας, ο οποίος ευχαριστεί όλους τους παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News