Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΞεναγήθηκε στο «παλάτι» της Πάφος fc η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (pics)

Ξεναγήθηκε στο «παλάτι» της Πάφος fc η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (pics)

Share

Τις εγκαταστάσεις της Πάφος fc επισκέφθηκαν περίπου τριάντα μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου και του ΠΣΑΤ επ’ ευκαιρίας του 34ου Συνεδρίου που διεξήχθη στην πόλη μας.

Τα τριάντα μέλη έτυχαν άψογης παρουσίασης των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάφος fc στη Γεροσκήπου από τον Γενικό Διευθυντή της Πάφος fc Χάρη Θεοχάρους. Οι φιλοξενούμενοι από τις άλλες πόλεις της Κύπρου και την Ελλάδα έδειχναν ενθουσιασμένοι με τις εγκαταστάσεις, καθώς κάτι τέτοιο βλέπεις μόνο σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Τα μέλη των ΕΑΚ και ΠΣΑΤ πρώτα ξεναγήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις βλέποντας τα υπερσύγχρονα γήπεδα που κάποια από αυτά είναι 8ης γενιάς, όταν στην υπόλοιπη Κύπρο παρόμοια γήπεδα είναι 7ης γενιάς. Ιδιαίτερη αναφορά στο γήπεδο με άμμο, το οποίο χρησιμοποιεί η μοναδική επαγγελματική ομάδα Beach Soccer της Κύπρου, η Πάφος fc, η οποία στο τελευταίο διεθνές τουρνουά τερμάτισε 4η παγκοσμίως. Στο εν λόγω γήπεδο από άμμο έχει τονισθεί ότι δεν καίει το καλοκαίρι, ούτε χαλά τον χειμώνα με τις βροχές. Ένα τέτοιο γήπεδο υπάρχει μόνο ένα στην Κύπρο και αυτό στην Πάφο.

Ακολούθως, οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στις εσωτερικές εγκαταστάσεις της ομάδας, όπως αποδυτήρια, γυμναστήριο, σάουνα κλπ. Επίσης, στα γραφεία των προπονητών, τα οποία είναι στελεχωμένα με σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα, τονίστηκε και η τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογή που παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή με τσιπ και δείχνει πόσο έχει δουλέψει στην προπόνηση.

Τέλος, ο κ. Θεοχάρους κατά την παρουσίαση των εγκαταστάσεων αποκάλυψε ότι, πολύ σύντομα θα καταθέσουν πρόταση στο κράτος για να αποκτήσουν γη δίπλα στα βοηθητικά για να επεκτείνουν τον χώρο με άλλα γήπεδα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!