Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΟικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κοινοτήτων Λεμεσού-Λάρνακας επέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος..

Οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κοινοτήτων Λεμεσού-Λάρνακας επέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος..

Share

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος επέδωσε για οικονομική ενίσχυση το ποσό των 10 χιλιάδων , με στόχο την ενίσχυση των ορεινών κοινοτήτων της Λεμεσού και της Λάρνακας που πλήγηκαν από την φονική πυρκαγιά του Ιουλίου του 2021. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΔΣ, η οικονομική βοήθεια δόθηκε σε τελετή  που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Πάρκο Αρακαπά, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, δρ. Χρίστο Κληρίδη και τη Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δικαίου της Ενέργειας και Επενδυτικών Προγραμμάτων του ΠΔΣ, Μελίνα Πύργου.

Το  συγκεκριμένο σκοπό, προστίθεται, έχει διαμοιραστεί ισόποσα στις κοινότητες Αρακαπά, Επταγώνιας, Οράς, Βαβατσινιάς, Μελίνης, Συκόπετρας, Αγίων Βαβατσινιάς, Οδούς και Ακαπνού.

 Ο Δρ. Κληρίδης τόνισε ότι « Ο Σύλλογος νοιάζεται εμπράκτως για τα τεκταινόμενα στην κοινωνία και εκφράζει με την παρουσία του και το χρηματικό ποσό του εράνου την αλληλεγγύη του προς τις κοινότητές που έχουν πληγεί από την καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο του 2021, είμαστε σίγουροι ότι με την εργατικότητα και την αγάπη για τον τόπο σας θα ξανακτιστεί ό,τι καταστράφηκε, με υπομονή και μεράκι».

Τις  ευχαριστίες τους προς τον ΠΔΣ εξέδωσαν ,οι κοινοτάρχες Αρακαπά και Επταγώνιας, Βάσος Βασιλείου και Παναγιώτης Τσολάκης,για την προσφορά του συγκεκριμένου ποσού, το οποίο θα διατεθεί για στοχευμένα έργα όπως προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας και άλλα περιβαλλοντικά έργα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με μια συμβολική φύτευση ενός δενδρυλλίου σε αρδευόμενο σημείο του Κοινοτικού Πάρκου Αρακαπά, ,στέλνοντας μηνύμα πως ” οι χώροι πρασίνου θα πρέπει να εμπλουτίζονται συνεχώς και να λαμβάνονται παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη φροντίδα και την ανάπτυξή τους”.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News