Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΟ Δήμαρχος Πάφου : Ανησυχία Αναταραχών στα οικονομικά των τοπικών...

Ο Δήμαρχος Πάφου : Ανησυχία Αναταραχών στα οικονομικά των τοπικών αρχών.

Share

Στη σύσταση και λειτουργία Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου του υπό σύσταση Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου προχωρεί ο Δήμος Πάφου.

Πραγματοποιήθηκε προπαρασκευαστική σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου για τη σύσταση και λειτουργία Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου του υπό σύσταση Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου.

Όπως αναφέρθηκε, στο συμβούλιο αυτό, θα λειτουργούν εκτός από τις Υπηρεσίες Υδατοπρομήθειας, οι Υπηρεσίες του ΣΑΠΑ, του ΧΥΤΑ και οι πολεοδομία.

Ο Δήμαρχος Πάφου που προεδρεύει του Προσωρινού Συμβουλίου δήλωσε ότι ιδιαίτερα η σύσταση του Επαρχιακού Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας θα προκαλέσει αναταράξεις στα οικονομικά των τοπικών αρχών αφού αποτελούσε κύρια πηγή εσόδων για όλες τις τοπικές αρχές.

Τα συμβούλια, αναμένεται να λειτουργήσουν τον Μάιο του 2024 και στην Πάφο. Σε σχέση με τον χώρο στέγασης τους αυτός αναμένεται να είναι στα πρώην κεντρικά κτήρια της Συνεργατικής Τράπεζας που έχουν αγορασθεί από το ΣΑΠΑ.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News