Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΟ Προέδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε σειρά έργων σε Π. Χρυσοχούς, Πέγεια και...

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε σειρά έργων σε Π. Χρυσοχούς, Πέγεια και κοινότητες…

Share

Από τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς άρχισε χτες την περιοδεία του στην Πάφο ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης όπου εγκαινίασε μια σειρά από έργα. Στις 9.45π.μ. τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου Τρίτης Ηλικίας «Η Ελεούσα του Κύκκου».

Στις 10.00π.μ. τέλεσε τα εγκαίνια του Πεζόδρομου / ποδηλατόδρομου από την Πόλη Χρυσοχούς προς το Λατσί και ακολούθως τα εγκαίνια του έργου της κατασκευής των δέκα κυματοθραυστών στη θάλασσα περιοχή του Κόλπου Χρυσοχούς.

Στις 10.30π.μ.  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τέλεσε τα εγκαίνια του Παραλιακού Πεζόδρομου – Φάση Β’ (Πολυλειτουργικό Πάρκο «ΘΑΛΑΣΣΑ»).

Ακολούθησε η μετάβασή του στο Δήμος Πέγειας όπου στις 11.30π.μ. εγκαινίασε το  Πολιτιστικό Κέντρο Πέγειας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος βρέθηκε στην κοινότητα Λέμπας όπου στις 12.00μ.  κατέθεσε το θεμέλιο Λίθο του Πολιτιστικού Χωριού Λέμπας.

Αργότερα στις 12.45 μετέβη στο Δήμο Πάφου, όπου έγινε η κατάθεση του θεμέλιου Λίθου του Δυτικού Παραλιακού Πεζόδρομου Πάφου.

Το πρόγραμμα του προέδρου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κοινότητα Χλώρακας.

Συγκεκριμένα, στις 6.00μ.μ.  στην κεντρική Πλατεία Χλώρακας εγκαινίασε το έργο της διαμόρφωσης Κοινοτικών Κτιρίων σε Κέντρο Ενηλίκων, την ανακαίνιση-διαμόρφωση των γραφείων της πρώην ΣΠΕ σε Κοινοτικά Κτίρια, την Α’ Φάση  Ανάπλασης του πυρήνα της Χλώρακας, καθώς επίσης και την Ανάπλαση της  Πλατείας Χλώρακας και περιβάλλοντα χώρου Εκκλησίας Παναγίας Χρυσοαιματούσας.

Η εκδήλωση στη Χλώρακα ολοκληρώθηκε με ομιλία από τον πρόεδρο της δημοκρατίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
w-footer{display: none;}