Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΠάφος: Με ψευδείς παραστάσεις κατάφερε να αποσπάσει πέραν των 140,000 ευρώ

Πάφος: Με ψευδείς παραστάσεις κατάφερε να αποσπάσει πέραν των 140,000 ευρώ

Share

Στη σύλληψη 33χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης δύο υποθέσεων απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Εναντίον του 33χρονου διερευνώνται δύο υποθέσεις οι οποίες καταγγέλθηκαν τις τελευταίες μέρες στο ΤΑΕ Πάφου.

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 23 Ιουλίου καταγγέλθηκε από 24χρονο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ημερομηνιών 26 Ιανουαρίου και 28 Απριλίου 2022, ο 33χρονος με διάφορες προφάσεις κατάφερε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, ύψους €79,100.

Η δεύτερη καταγγελία, έγινε στις 25 Ιουλίου, από 27χρονο κάτοικο Πάφου και αφορά την ίδια χρονική περίοδο. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 33χρονος φέρεται με διάφορες ψευδείς παραστάσεις, να απέσπασε από τον παραπονούμενο χρηματικό ποσό ύψους €61,000, με σκοπό δήθεν να το επενδύσει.

Εναντίον του 33χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News