Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΠανελλήνιο βραβείο για γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

Πανελλήνιο βραβείο για γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

Share

Το πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο στο διαγωνισμό “Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια : Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2024″ εξασφάλισε το ημερολόγιο του γυμνασίου Απόστολου Παύλου στην Πάφο, με θέμα “Φύλαξε το κλειδί. Είναι του σπιτιού. Όταν θα πας, ν’ ανοίξεις”. (Στερνός λόγος, Κλαίρη Αγγελίδου).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, το ημερολόγιο του γυμνασίου Αποστόλου Παύλου, για τη χρονιά 2024, βασισμένο σε στίχους Κυπρίων ποιητών, για την τουρκική εισβολή του 1974 έγιναν έμπνευση για τους μαθητές του να δημιουργήσουν, και παράλληλα να γνωρίσουν το μεγάλο κακό που συνέβη στην πατρίδα μας, και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο πανελλήνιο βραβείο στη κατηγορία project.

Το σχολείο εκφράζει συγχαρητήρια σ’ όλους τους μαθητές του Γυμνασίου Απόστολου Παύλου Πάφου που συμμετείχαν στο project, αυτό, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν την έκδοση, σε συνεργασία με τους μαθητές τους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!