Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠαραιτήθηκε το συμβούλιο των Δικηγόρων – Καταγγέλουν τον πρόεδρο Σάββα Ζανούπα

Παραιτήθηκε το συμβούλιο των Δικηγόρων – Καταγγέλουν τον πρόεδρο Σάββα Ζανούπα

Share

Άνω Κάτω ο σύλλογος των Δικηγόρων στην Πάφο

Την παραίτηση τους υπέβαλαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολλές και συχνές αντιπαραθέσεις του συμβουλίου με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου.
Σε σχετική τους επιστολή τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου σημειώνουν πως οι κατευθυντήριες γραμμές λειτουργίας του συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου δεν τηρήθηκαν από τον πρόεδρο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, με αποτέλεσμα το Συμβούλιο να αφήνεται εκτεθειμένο.  Εκτιμούν πως η παραίτηση τους είναι μονόδρομος και υποβάλλεται εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ζημιογόνες πράξεις του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου.
Ενδεικτικά το απερχόμενο συμβούλιο αναφέρει πως το θέμα της λέσχης του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου ήταν μία από τις κύριες αιτίες της μεταξύ τους αντιπαράθεσης. Όπως υποστηρίζουν στην επιστολή τους «ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου προ περίπου ενός έτους, χωρίς καμία έγκριση του συμβουλίου και παραγνωρίζοντας τις παρατηρήσεις τους συνεβλήθη με εταιρεία με όρους ευνοϊκούς για την εταιρεία και δυσμενείς για τον Δικηγορικό Σύλλογο» και κάνουν, μεταξύ άλλων, λόγο για ενδεχόμενη σύγκρουση συμφέροντος.
Σύμφωνα με τους παραιτηθέντες δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου το θέμα της λέσχης προκαλεί μέχρι σήμερα αντιπαραθέσεις. Επισημαίνουν ακόμη πως τα μέλη ζήτησαν έκτακτη συνεδρία για το θέμα της λέσχης και τέθηκε ζήτημα τερματισμού του δυσμενούς συμβολαίου, όμως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους ο πρόεδρος αρνείτο πεισματικά να ορίσει συνεδρίαση με αποτέλεσμα να χαθεί και πάλι η ευκαιρία τερματισμού.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!