Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠολιτική αθλιότητα στην Κισσόνεργα καταγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Θεοδοσίου

Πολιτική αθλιότητα στην Κισσόνεργα καταγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Θεοδοσίου

Share

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών μέσω δικηγόρου απέστειλαν κάτοικοι της Κισσόνεργας με την οποία ζητούν να τεθεί σε αργία ο Αντιδήμαρχος Κισσόνεργας του Δήμου Ακάμα Νικόλας Θεοδοσίου  διότι όπως υποστηρίζουν εκκρεμεί εναντίον του ποινική υπόθεση η οποία αφορά κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος από το προηγούμενο συμβούλιο Κισσόνεργας στο οποίο διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος την περίοδο 2007-2011.

Μιλώντας στο radiocosmos ο κ Θεοδοσίου ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης για την επιστολή στον υπουργό και  εκτίμησε ότι αυτή έγινε για λόγους αντεκδίκησης από τους ανθυποψηφίους του στις πρόσφατες εκλογές.  Χαρακτήρισε πολιτική αθλιότητα αυτή την ενέργεια  σημειώνοντας πως η υπόθεση  που εκκρεμή στα δικαστήρια αφορά διάφορες αποφάσεις που λήφθηκαν από το τότε συμβούλιο της κοινότητας.  Πρόκειται για επουσιώδεις αποφάσεις είπε που οφείλονται περισσότερο στην κακή οργάνωση της κοινότητας εκείνη την περίοδο  και δεν υπάρχει όπως είπε θέμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News