Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠροκήρυξη κενών θέσεων για πρόσληψη στην Αστυνομία.

Προκήρυξη κενών θέσεων για πρόσληψη στην Αστυνομία.

Share

Σύμφωνα με την επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 19/7/2022 έχουν προκηρυχτεί για πλήρωση κενών θέσεων στην Αστυνομία Κύπρου. 

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (www.ariadni.gov.cy) στη θεματική ενότητα «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ», μέχρι την Παρασκευή, 26/08/2022 και ώρα 14.00.
Για τη συμπλήρωση της  ηλεκτρονικής αίτησης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην ΑΡΙΑΔΝΗ. Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή Κεντρικά Ταχυδρομεία ΚΕ.ΠΟ είναι απαραίτητη.
Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή Κεντρικά Ταχυδρομεία ΚΕ.ΠΟ είναι απαραίτητη. Περαιτέρω η ταυτοποίηση του προφίλ μπορεί να γίνει και μέσω του «ΑΡΙΑΔΝΗ» από την επιλογή «Διαχείριση Προφίλ» και «Ταυτοποίηση με τραπεζικό σύστημα (Internet Banking)».
Το δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία πρόσληψης, θα έχουν επίσης όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη επιτύχει σε προγενέστερες γραπτές εξετάσεις για τη θέση Αστυνομικού, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, τα δύο (2) τελευταία χρόνια, από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης, ανεξάρτητα εάν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35) έτος της ηλικίας τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών, αφορούν τις προκηρύξεις με αριθμό 5247/1054 και 5313/866, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 23/10/2020 και 23/06/2021, αντίστοιχα.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση και να καταβάλουν το ποσό των €45.
Μετά την υποβολή της αίτησής τους, οι υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει την επιτυχία τους στις γραπτές εξετάσεις, αλλά επιθυμούν να παρακαθίσουν εκ νέου στις γραπτές εξετάσεις της παρούσας διαδικασίας, να ενημερώσουν γραπτώς το Γραφείο Προσλήψεων Αστυνομίας Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση policeacademy.recruit@gmail.com Υποψήφιοι που έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35) έτος της ηλικίας του και δικαιούνται να συμμετάσχουν στην παρούσα διαδικασία πρόσληψης, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σε έντυπη μορφή, στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, στο Γραφείο Προσλήψεων (τηλ. 22-808236 / 22808483 / 22808247), εντός του χρονικού πλαισίου.
Οι έντυπες αιτήσεις μπορούν να εκτυπωθούν από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου www.police.gov.cy, στο πεδίο «Έντυπα και Αιτήσεις». Νοείται ότι, έντυπες αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές ΜΟΝΟ για τους υποψήφιους που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια. Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης, καθώς και άλλες πληροφορίες, περιέχονται στην πιο πάνω γνωστοποίηση. Γραφείο Προσλήψεων Αστυνομίας Κύπρου Τηλ: 22808236, 22808247, 22808483.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!