Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠΣΣΕ - Aπευθύνει έκκληση για προσφορές σχολικών ειδών σε ευάλωτες οικογένειες .

ΠΣΣΕ – Aπευθύνει έκκληση για προσφορές σχολικών ειδών σε ευάλωτες οικογένειες .

Share

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) απευθύνει έκκληση  σε εταιρείες, βιβλιοπωλεία, υπεραγορές, καταστήματα και φορείς να συμβάλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην μεγάλη προσπάθεια του να καλύψει τις ανάγκες παιδιών ευάλωτων οικογενειών με σχολικά είδη.

Σύμφωνα με την εκστρατεία του ΠΣΣΕ, με τίτλο «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά  με σκοπό να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη κατά την ερχόμενη σχολική χρονιά .

Το δελτίο τύπου αναφέρει “δωροκουπόνια για σχολικά είδη, προϊόντα/είδη για τα παιδιά, όπως σχολικά (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, ένδυσης και υπόδησης), βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό (γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, υπολογιστή), σνακ, χυμούς, είδη φροντίδας/καθαριότητας, κ.ά.”

Το ΠΣΣΕ  έχει βοηθήσει από το 2015 πέραν των 17.600 ευάλωτων οικογενειών κι αυτό το έχει καταφέρει μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του, από το 1973, το δυναμικό του και τους συνεργάτες/υποστηρικτές του. Οι εκστρατείες μας λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με το ΠΣΣΕ στο τηλ. 22514786 ή στο email info@volunteerism-cc.org.cy.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News