Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
15.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠυρκαγιές σε Ανατολικό και Αναρίτα

Πυρκαγιές σε Ανατολικό και Αναρίτα

Share

Οφείλουμε όλοι να επαγρυπνούμε για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από την πύρινη λαίλαπα

 

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι πυρκαγιές και στην επαρχία μας, με τον κίνδυνο όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες να μεγαλώνει.

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε καλαμιώνα στην περιοχή Ανατολικού κατέκαψε έκταση δύο δεκαρίων από τον καλαμιώνα και ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου. Ωστόσο λόγω δυσκολίας στην προσέγγιση, ζητήθηκε βοήθεια από εναέρια μέσα και ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Εξάλλου πυρκαγιά που ξέσπασε χθες σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτα κατέκαυσε  έκταση πέντε δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Οι καθημερινές εκκλήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον κίνδυνο πυρκαγιών επισημαίνουν τους κινδύνους που διατρέχουμε καθώς μια σπίθα αρκεί για να φέρει την καταστροφή.

Όλοι έχουμε καθήκον να επαγρυπνούμε και να μην ασχολούμαστε με δραστηριότητες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν κάποια πυρκαγιά, ιδιαίτερα στην ύπαιθρο, ενώ οφείλουμε να ενημερώνουμε αμέσως μόλις αντιληφθούμε καπνό ή φωτιά οπουδήποτε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!