Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΣε απευθείας δίκη οι Αρχιμανδρίτες - Ελεύθεροι με όρους

Σε απευθείας δίκη οι Αρχιμανδρίτες – Ελεύθεροι με όρους

Share

Παραπέμπονται σε απευθείας δίκη στις 27 Σεπτεμβρίου οι δύο εν αργία αρχιμανδρίτες της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος. Οι δύο αρχιμανδρίτες κατηγορήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με 19 αδικήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για συνομωσία προς καταδολίευση, κλοπή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ψευδή φορολογική δήλωση και πράξη που ενδέχεται να επηρεάσει αστυνομική έρευνα.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος να υπογράψει εγγύηση ύψους €100.000 με έναν ή περισσότερους αξιόχρεους εγγυητές. Το όνομά του να τοποθετηθεί στη λίστα απαγόρευσης εξόδου από τη Δημοκρατία και να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Ζήτησε επίσης να παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό της επιλογής του δύο φορές τη βδομάδα. Για τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, ζητήθηκαν οι ίδιοι όροι, με διαφοροποίηση στο ύψος της εγγύησης, που ανέρχεται στις €50.000. Ο συνήγορος υπεράσπισης συμφώνησε με τους όρους, οι οποίοι επιβλήθηκαν τελικά από τη Δικαστή.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News