Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣε πλήρη εξέλιξη η αποστολή μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Σε πλήρη εξέλιξη η αποστολή μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Share

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη αποστολή μεταφοράς τριακοσίων-τριάντα-δύο τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο του σχεδίου “Αμάλθεια”.

Το απόγευμα απέπλευσε από το λιμάνι Λάρνακας το πλοίο “Jennifer”, μαζί με το ρυμουλκό “Open Arms”, το υποστηρικτικό σκάφος “Ledra Dynamic” και τη φορτηγίδα “Άρης”.

Η ανθρωπιστική βοήθεια – η οποία είναι τοποθετημένη στο “Jennifer” και στη φορτηγίδα “Άρης” – αποτελείται από ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, κονσέρβες και γάλα.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό πλοίο “Jennifer” μεταφέρει διακόσια-ογδόντα-δύο πακέτα με ανθρωπιστική βοήθεια, συνολικού βάρους διακοσίων-τριαντα-επτά τόνων, ως επίσης και τροχοφόρο γερανό ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για εκφόρτωση της βοήθειας.

Η φορτηγίδα Άρης, την οποία θα ρυμουλκεί το “Open Arms”, μεταφέρει εκατόν-εννέα πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας, συνολικού βάρους ενενηντα-πέντε τόνων.

Το υποστηρικτικό σκάφος Ledra Dynamic, μεταφέρει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα χειρίζεται τον τροχοφόρο γερανό κατά την εκφόρτωση της βοήθειας.

Τα σκάφη αναμένεται να καταπλεύσουν στον παλαιστινιακό θύλακα, εντός εξηντα-πέντε ωρών από την αναχώρησή τους από το λιμάνι της Λάρνακας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News