Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣτο έλεος του καιρού στην Δημοτική Αγορά - Οργισμένοι οι καταστηματάρχες

Στο έλεος του καιρού στην Δημοτική Αγορά – Οργισμένοι οι καταστηματάρχες

Share

 

Οργή και αγανάκτηση μεταξύ των καταστηματαρχών της Λαϊκής Γειτονιάς λόγω της συνεχούς κοροϊδίας του Δ.Σ. για την τοποθέτηση σκεπάστρου…

 

Τους έταξαν ότι από τον Απρίλιο θα ήταν έτοιμα τα σκέπαστρα τα οποία θα προστάτευαν τους ίδιους τα προϊόντα τους αλλά και του επισκέπτες από τον ήλιο και τη βροχή, αλλά μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν τοποθετήθηκαν αλλά ούτε και έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για τι μέλλει γενέσθαι…Έτσι οι πρόσφατες βροχές, τους βρήκαν για άλλη μια φορά εκτεθειμένους και απροστάτευτους από τα στοιχεία της φύσης.    

Σε επιτόπου επίσκεψη του Αδέσμευτου, οι καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την αδιαφορία της αρμόδιας αρχής και καταφέρθηκαν εναντίον του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι όπως μας κατάγγειλαν του έχουν κοροϊδέψει επανειλημμένα.

Όπως δήλωσε στον Αδέσμευτο εκ μέρους όλων των καταστηματαρχών ο κ. Γιώργος Μίλλερ, εξέφρασε την αγανάκτησή τους για την συνεχή κοροϊδία που υφίστανται από τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Μίλησε για το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα η Λαϊκή Γειτονιά, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Πάφο και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αποτελούν ντροπή για την πόλη μας.

Τα προβλήματα

Για παράδειγμα όπως ανέφεραν οι διαμαρτυρόμενοι, είναι απαράδεκτο σε μια Ευρωπαϊκή πόλη που αλλάζει και μάλιστα αυτοδιαφημίζεται ως έξυπνη, να είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν να μαζέψουν τα προϊόντα τους κάθε φορά που βρέχει και οι επισκέπτες να μην έχουν που να σταθούν για να γλιτώσουν από τη βροχή. Μίλησαν ακόμα για το λάθος που έγινε στους σχεδιασμούς με αποτέλεσμα οι υδροροές να χύνουν τα νερά της βροχής στο πλακόστρωτο και αυτό να πλημμυρίζει, ή ακόμα να πέφτουν κατακόρυφα σε αυτό δημιουργώντας “καταρράκτες”.

Απαράδεκτο ακόμα χαρακτηρίζουν το γεγονός ότι σε ολόκληρη την περιοχή δεν υπάρχουν χώροι υγιεινής με αποτέλεσμα οι τουρίστες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, ούτε και ράμπες προβλέφθηκαν και έχουν αναγκαστεί οι ίδιοι να κάνουν πατέντες, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που ούτε καν σκαλοπάτια έχουν κατασκευαστεί σε καταστήματα με υψομετρική διαφορά. Πολλοί καταστηματάρχες μας οδήγησαν στα καταστήματά τους δείχνοντας μας τις ζημιές που προκάλεσε η σύντομη μπόρα της Πέμπτης, η οποία μάλιστα διήρκεσε μόλις μερικά λεπτά. Ταμειακές μηχανές κατεστραμμένες από νερά που στάζουν στα “ανακαινισμένα καταστήματα” και ζημιές στα εμπορεύματά τους είτε από τον ήλιο είτε από τη βροχή.

Το παλιό σκέπαστρο δήλωσε ο κ. Μίλλερ που αφαιρέθηκε εξυπηρετούσε τόσο τους επισκέπτες παρέχοντας προστασία από ήλιο και βροχή, ενώ δημιουργούσε και την ανάλογη ατμόσφαιρα που χρειάζεται σε τέτοιου είδους αγορές που λειτουργούν σε όλες τις πόλεις του κόσμου και το οποίο αφαιρέθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των καταστηματαρχών,

Αυτό όμως που τους κάνει αν αγανακτούν είναι η συνεχιζόμενη κοροϊδία τους τόσο από το Δήμαρχο όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο για την τοποθέτηση σκεπάστρου που προβλέπεται και από τους σχεδιασμούς και το οποίο θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί από τον περασμένο Απρίλιο όπως τος είχαν υποσχεθεί.

Αντί αυτού όμως δεν έχουν καμιά απολύτως ενημέρωση για το τι θα γίνει, ούτε ενδιαφέρεται κανείς από τους πιο πάνω για τα προβλήματά τους.

Η διαμαρτυρόμενοι δήλωσαν έτοιμοι για άλλη μια εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο.

Ο εκπρόσωπός τους Γιώργο Μίλλερ κάλεσε τέλος τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να ασχοληθούν επιτέλους με τα προβλήματά τους, ώστε να αποκτήσει ξανά η Λαϊκή Γειτονιά την παλιά της αίγλη καθώς πολλοί τουρίστες τους επισκέπτονται, αναζητώντας την πάλαι ποτέ σκεπαστή αγορά της πόλης μας…

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!