Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΣυνεχίζεται το σήριαλ με τον Κατασκηνωτικό στην Π. Χρυσοχούς

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Κατασκηνωτικό στην Π. Χρυσοχούς

Share

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Κατασκηνωτικό στην Π. Χρυσοχούς

Στο Δικαστήριο θα επιλυθεί τελικά το θέμα του Κατασκηνωτικού Χώρου στην Πόλη Χρυσοχούς, αφού στην χθεσινή ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλειοψηφία των μελών αποφάσισε να συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία και να μην γίνουν οποιεσδήποτε προσπάθειες συμβιβασμού με τον διαχειριστή.

Η απόφαση ανέφερε στο Ράδιο Κόσμος ο δήμαρχος Γιώτης Παπαχριστοφή θα είναι αρκετά χρονοβόρα και θα ζημιώσει με αρκετές χιλιάδες τα ταμεία του Δήμου.

Στο μεταξύ αύριο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των αρμοδίων τμημάτων και υπηρεσιών με στόχο την ομαλή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Χώρου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η απόφαση της πλειοψηφίας στηρίζεται στο σκεπτικό ότι εάν προχωρήσουν σε συμβιβασμό με τον ενοικιαστή του Χώρου ο Δήμος θα χάσει ένα πολύ μεγάλο ποσών των μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που οφείλεται, και γι’ αυτό θέλουν να υποχρεώσουν τον ενοικιαστή να το πληρώσει.

Μια διαδικασία βεβαίως που πιθανότατα θα κρατήσει σε μάκρος χωρίς να είναι βέβαια πότε και πόσα θα εισπράξει ο Δήμος.

Στο μεταξύ η αναβάθμιση του Κατασκηνωτικού συνεχίζει να παραμένει όνειρο με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Δήμο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News