Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
29.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Καταναλωτών :" Επιλέγουν την σιωπή αρμόδιοι και κόμματα"

Σ. Καταναλωτών :” Επιλέγουν την σιωπή αρμόδιοι και κόμματα”

Share

Ο Σύνδεσμος Καταναλωτών διερωτάται γιατί οι αρμόδιοι και κάποια κόμματα δεν τοποθετούνται και επιλέγουν την σιωπή.

Σε ανακοίνωση του συνδέσμου καταναλωτών, επαναφέρει την εισήγηση για επιβολή ανώτατης τιμής στο ρεύμα και ειδική φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα , εκφράζοντας την ενόχληση τους “Γιατί οι αρμόδιοι και κάποια κόμματα δεν τοποθετούνται και επιλέγουν την σιωπή.”

Επιπρόσθετα σε σύγκριση με σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021 και του 2022 είναι αυξημένη κατά 71%. και μάλιστα οι καταναλωτές θα πληρώσουν 24% περισσότερα από ότι πλήρωσαν στον προηγούμενό τους λογαριασμό. Ανέφερε επίσης πως την επιβολή ανώτατης τιμής στην τιμή πώλησης του ρεύματος, αυτή η μεγάλη αύξηση του 24% θα μπορούσε να ανασταλεί, έστω και προσωρινά.

Εκφραζοντας την δυσαρέσκεια του ο σύνδεσμος ανέφερε πως “τα απροσδόκητα κέρδη από τα μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022, υπολογίζονται στα 7 500 000 ευρώ και ότι το Κράτος είναι απρόθυμο  να τα φορολογήσει, ζητώντας να επιστραφούν στη μερίδα των καταναλωτών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News