Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤα πρώτα ευρήματα για το τραγικό δυστύχημα στο Στρουμπί

Τα πρώτα ευρήματα για το τραγικό δυστύχημα στο Στρουμπί

Share

Στα ευρήματα των εξετάσεων από το γεωργικό μηχάνημα εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι ερευνητές για να διαπιστώσουν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που είχαμε χτες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Στρουμπί, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο Νίκος Δημοσθένους 53 χρόνων από το χωριό Ίννια, χειριστής του αγροτικού μηχανήματος τύπου (cobaine)  και o 62χρονο Πανίκος Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του χωραφιού με τα σιτηρά, από το χωριό Στρουμπί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μπροστινός άξονας της θεριστικής μηχανής  βρέθηκε κομμένος και αυτό που εξετάζεται είναι αν κόπηκε εν κινήσει με αποτέλεσμα ο χειριστής να απωλέσει τον έλεγχο ή αν κόπηκε όταν η θεριστική μηχανή ανατράπηκε.

Ο προϊστάμενος του επαρχιακού γραφείου επιθεώρησης εργασίας Γιώργος Κατσονούρης δήλωσε ότι γίνεται ενδελεχής έρευνα στο μηχάνημα με την αφαίρεση κάποιων εξαρτημάτων προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στις έρευνες μετέχει και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών,  που εξετάζει κατά πόσο το μηχάνημα βρισκόταν σε καλή μηχανική κατάσταση και κατά πόσο ήταν εγγεγραμμένο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News