Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΤοποθέτηση Βουλευτή Χαράλαμπου Πάζαρου

Τοποθέτηση Βουλευτή Χαράλαμπου Πάζαρου

Share

Ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπος Πάζαρος τοποθετείται με αφορμή την
ψήφιση νομοσχεδίων για ένταξη του ΑΞΙΚ στο ΤΕΠΑΚ.
Αυτούσια η τοποθέτηση του κ. Πάζαρου:
“Με τις χθεσινές τροποποιήσεις του Περί Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμου του 2022 η Πάφος αποκτά επιτέλους δημόσια σχολή. Πρόκειται για μια τροποποίηση-σταθμό για την πρόοδο και την εξέλιξη της επαρχίας μας που θα αναβαθμίσει τόσο το τοπικό όσο και το παγκύπριο ακαδημαϊκό επίπεδο της Κύπρου στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση και που επιπλέον για την Πάφο θα της επιφέρει οφέλη σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Η ίδρυση Ακαδημίας Επαγγελμάτων Φιλοξενίας και Τουρισμού Κύπρου (πρώην ΑΞΙΚ) που θα υπάγεται στο ΤΕΠΑΚ, θα αναβαθμίσει ποιοτικά τον τουρισμό και τα πρακτικά επαγγέλματα τουρισμού και φιλοξενίας και πλέον δημιουργείται ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στον τουριστικό κλάδο που αποτελεί και τον βασικό πυλώνα της κυπριακής οικονομίας.
Η ορθολογική και συγκροτημένη μεταρρύθμιση που ψηφίσαμε χθες, πολιτική πρόταση της κυβέρνησης μας που αποτελούσε πάγιο αίτημα της επαρχίας μας, με την θετική συνεργασία κάθε εμπλεκόμενου με το θέμα, υλοποιήθηκε”.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!