Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
29.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΥπογράφτηκε χθες η σύμβαση Συγκοινωνιών Τηλλυρίας.

Υπογράφτηκε χθες η σύμβαση Συγκοινωνιών Τηλλυρίας.

Share

Υπογράφτηκε, χθες , στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων η δεκαετής σύμβαση ύψους €525.000 παραχώρησης υπηρεσιών δημόσιων επιβατικών μεταφορών σε τακτικές γραμμές με λεωφορεία στην περιοχή Τηλλυρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Μεταφορών, τη σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Νικολαΐδης και, εκ μέρους της εταιρείας «ΠΕΑΛ Τηλλυρίας Λτδ», o Διευθυντής Γιαννάκης Πανάγος.

«Η συνολική διάρκεια της σύμβασης είναι 10 έτη και το συνολικό ποσό της Σύμβασης ανέρχεται σε €525.000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καινούρια υπηρεσία αφορά στην εκτέλεση 380.000 χιλιομέτρων εντός Υπηρεσίας. Ο στόλος θα αποτελείται από εφτά καινούργια λεωφορεία»,

Με την νέα αυτή Σύμβαση, καταλήγει η ανακοίνωση, «γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για στήριξη των περιοχών και των κατοίκων που είναι απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα».

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News