Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΥπό κράτηση τρία πρόσωπα για πλαστογραφία.

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για πλαστογραφία.

Share

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας επιταγών με ψευδείς παραστάσεις ενώ η Αστυνομία Πάφου καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου  συνολικά εννιά επιταγές κατατέθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1ης Ιουνίου του 2022 με  9ης Ιουνίου του 2022 σε υπεραγορά στην περιοχή Πέγειας, βάση των οποίων εξασφαλίστηκε περιουσία συνολικής αξίας 4.720 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 22, 23 και 26 ετών ενώ καταζητούνται άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 24, 27 και 37 ετών.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου τα έξι πρόσωπα φέρονται να συνωμότησαν μεταξύ τους και πλαστογράφησαν επιταγές οι οποίες ανήκουν σε λογαριασμό ο οποίος έχει κλείσει. Ακολούθως παρουσιαζόμενοι εναλλάξ στην εν λόγω υπεραγορά κατάφερναν να αποσπάσουν περιουσία την οποία αγόραζαν καθώς και χρηματικά ποσά μέσω ρέστων.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό και των άλλων τριών προσώπων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News