Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΦωτιές στις παρυφές του Ακάμα

Φωτιές στις παρυφές του Ακάμα

Share

Σε Δρούσια και Κρήτου Τέρα

Όχι μία αλλά δύο πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή της Λαόνας. Η ρπώτη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι  στην Δρούσεια, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά στην περιοχή της Κοινότητας Δρούσεια υπό την επιχειρησιακή ευθύνη Τμήματος Δασών.

Στο σημείο επιχειρούν ήδη τέσσερα αεροσκάφη του τμήματος Δασών και ένα ελικόπτερο της Ε.Φ. ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει με ένα Πυροσβεστικό όχημα. Και ενώ η πυρκαγιά αυτή βρισκόταν σε εξέλιξη ξέσπασε δεύτερη φωτιά στην γειτονική Κοινότητα Κρήτου Τέρρα σε πολύ δύσβατη περιοχή. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ένα ελικόπτερο της Ε.Φ, τρία πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Πάφου, δύο προωθητές γαιών, δύο ΦΠΜ Κοινοτήτων περιοχής και ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών συνεργάστηκαν, καταφέρνοντας με την χρήση και των εναέριων μέσων να θέσουν γρήγορα τις φωτιές υπό έλεγχο, τις δυο πυρκαγιές σε αποστάτη δυο περίπου χιλιομέτρων η μια από την άλλη.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News